OLYMPIONIK AHMAD HAZER SE CHYSTÁ V ÚSTÍ NA LIGU

OLYMPIONIK AHMAD HAZER SE CHYSTÁ V ÚSTÍ NA LIGU

OLYMPIONIK AHMAD HAZER SE CHYSTÁ V ÚSTÍ NA LIGU

 Účastník Olympijských her v Londýně Ahmad Hazer se připravuje v Ústí nad Labem na blížící se závodní sezónu. V letošním roce by měl opět nastoupit v ústeckých barvách v první lize. Před třemi lety vytvořil nejlepší výkony našeho klubu v ligové soutěži. V běhu na sto metrů zaběhl čas 10,93 vteřiny a na sto deset metrů překážek úžasný výkon 14,13 vteřiny.

 Právě nad překážkami se představil v rozběhu na OH v Londýně, letos by nerad chyběl na Olympijských hrách v Rio de Janeiru. Nebude to mít jednoduché, když před dvěma měsíci utrpěl svalové zranění a teď se vrací do plného tréninku. V Ústí si zaběhl deset dvoustovek za 29 vteřin s krátkými intervaly odpočinku.

 „Pomalu se vracím do tréninku, tuhle sérii normálně běhám po 26 vteřinách. Dnes to docela bolelo, navíc byla i pořádná zima. Rád bych se připravil na start první ligy v polovině května, kde asi půjdu tradičně stovku a překážky. Rád bych podruhé startoval na olympiádě a udělám proto maximum,“ hlásil po tréninku vyčerpaný reprezentant Libanonu.

ÚSTECKÝ DENÍK 2012: ŘÍZENÁ STŘELA Z BEJRÚTU TÁHNE ATLETY ÚSTÍ ČTĚTE ZDE

ahmad4