ÚSPĚŠNÝ BĚŽECKÝ PODZIM. PŘEHLED VÝSLEDKŮ NAŠICH BĚŽCŮ

ÚSPĚŠNÝ BĚŽECKÝ PODZIM. PŘEHLED VÝSLEDKŮ NAŠICH BĚŽCŮ

ÚSPĚŠNÝ BĚŽECKÝ PODZIM. PŘEHLED VÝSLEDKŮ NAŠICH BĚŽCŮ

Tři běžci našeho klubu se dokázali prosadit na stupně vítězů při běhu zámeckým parkem v Klášterci nad Ohří. Kateřina Šulíková vyhrála závodu juniorek před Adélou Konířovou. Tomáš Řízek bral třetí místo v kategorii dorostenců. Na startu byla téměř kompletní krajská špička v mládežnických kategoriích. Závod byl šestým pokračováním Krajského běžeckého poháru.

Našim běžcům se dařilo v krajském běžeckém poháru. Martin Morvay doběhl třetí v hlavním závodě Máchova běhu v Litoměřicích. Kateřina Šulíková byla nejrychlejší ženou před Adélou Konířovou. Tomáš Řízek doběhl druhý mezi dorostenci. Sabina Vernerová vyhrála při svém prvním startu kategorii mladších žákyň. V týdnu pak uspěli běžci na BĚKODU v Teplicích. Tomáš Řízek doběhl celkově druhý, Kateřina Šulíková byla nejrychlejší juniorka a Daniel Novotný druhý mezi juniory.

Naši běžci se úspěšně zúčastnili přeboru ústecké Univerzity UJEP, Tomáš Řízek, Jan Vaněk a Lucka Vlachová vyhráli v areálu kampusu své kategorie. V hlavním běhu mužů a žen doběhl Daniel Novotný na třetím místě, Kateřina Šulíková na druhém a Adéla Konířová na třetím místě.

Na 79. ročníku Běhu kolem Doubravky v Teplicích se našim běžcům dařilo. Jan Vaněk vyhrál v kategorii starších žáků, Lucka Vlachová byla nejrychlejší dorostenkou. Tomáš Řízek doběhl mezi dorostenci na druhém místě. V hlavním běhu žen doběhla Kateřina Šulíková třetí, Martin Morvay byl sedmý mezi muži.